Way out Warner

I fredags höll Warner Music Sweden sin årliga fest Way Out Warner på Way Out West i Göteborg.

Warner satsar stort i samband med WOW. Så även i år. Årets evenemang arrangerades av Jacqueline N Sahlin, Sara Faraj och Kabiru Bello under Asylum-etiketten i samarbete med 333 Company och Zamenhof.

Med över 1 200 besökare och uppträdanden av Asylumartister som SAMI, Aden x Asme och Leslie Tay, blev det minst sagt en lyckad fest. ”För 8:e året i rad är detta evenemang en av de absoluta höjdpunkterna för Warner Music Sweden,” sägs i ett pressmeddelande.

Dagen efter uppträdde en av Atlantic UK:s/Warners största artister, Stormzy inför en storpublik på festivalen. Han tog då upp Hammarkullens egna stoltheter Aden x Asme på scenen.

Göteborgsduon har nyligen släppt den officiella svenska remixen på Stormys Vossi Bop. Remixen har streamats nära 2,6 miljoner gånger på mindre än fyra veckor och den är Stormzys  första topp 10 i Sverige.

Det var första gången Stormzy uppträdde med Vossi Bop i Sverige och han tackade Aden x Asme ödmjukt för att ha tagit låten till nya nivåer.

– Gothenburg listen, Way Out West, this is your f*cking legends! ropade Stormzy från scenen innan sista låten gick igång.

Lars Nylin

Foto Rasmus Brandin