14 maj 2019

Janice till [PIAS]

Artisten och låtskrivaren Janice har ingått avtal med musikbolaget [PIAS]. På fredag släpps det första samarbetet, singeln Hearts Will Bleed.

Janice debuterade med singeln Don’t Need To och har sedan dess nominerats till en Grammis som ”årets nykomling” och uppträtt på bl a P3 Guld, Guldbagge, Grammi, På Spåret och Allsång på Skansen. Honhar också medverkat i filmen Eld & Lågor och tv-serien Eagles.

Tidigt 2018 kom debutalbumet Fallin’ Up som bl a innehåller de två guld-certifierade singlarna Queen och Answer.

– Janice mål har alltid varit att nå en global publik och reaktionerna hon fick på debutalbumet och dess singlar visade tydligt att det finns en publik som vill höra henne. Henrik, Leo och resten av [PIAS]-familjen har tagit emot oss med öppna armar och vi ser fram emot ett långt samarbete, säger Janices manager Hampus Kivimäe.

– Vi är fyllda av förväntan! Det nya låtarna är fantastiska och sett ur både ett internationellt som ett lokalt perspektiv så vi väldigt glada över att få vara med på Janice resa framåt, säger Henrik Nyström, General Manager för [PIAS] i Norden.

Janice nya EP I Don’t Know A Thing About Love släpps i augusti.