5 februari 2019

My Heart Is A Metronome till Docks Music

Svenska trion My Heart Is A Metronome har ingått samarbete med Docks Music, som är en del av Sony Music. Den 1 mars släpps nya singeln Landslide.

My Heart Is A Metronome har hörts i svensk radio och tv flera gånger de senaste åren, men har också fått rotation på både collegeradio och rikstäckande radio i USA. De har även turnerat i Storbritannien och varit med på soundtracket till BAFTA-vinnande tv-serien Made in Chelsea. 

– Jag har följt MHIAM ett tag och älskar deras briljanta melodier i kombination med deras musikaliska färdigheter och passion för indiescenen. Jag är glad att få dem till vår etikett Docks, säger Magnus Lundbäck, A&R, Docks Music.

Gruppen som består av Mattis Malinen, Gustaf Simonsson och Felix Carlsten släpper den 1 mars nya singeln Lanslide.

Christel Valsinger