5 februari 2019

Galantis i samarbete med One Republic

Galantis inleder 2019 med att släppa singeln Bones tillsammans med amerikanska gruppen OneRepublic. 

Galantis hade två P3 Guldnomineringar på galan i januari (Årets grupp och Årets dans) och gav förra året ut singlar i ett högt tempo, bl a Satisfied feat. MAX och Spaceship feat. Uffie.

OneRepublic slog igenom stort med Apologize 2017 och ska under 2019 släppa sitt femte album. Sångaren Ryan Tedder är också framgångsrik som låtskrivare och producent och har bl a producerat Beyoncés Halo.

”It was an incredible experience working with OneRepublic and Ryan on this song. He has such a legendary voice and we’ve always been big fans of his songwriting, so connecting with him on Bones came so naturally to us. This is the first Galantis music of 2019 and we can’t wait to show you what else we’ve been working on”, säger Galantis i ett pressmeddelande.

Galantis spelar bl a på Brännbollsyran i Umeå den 31 maj.

Christel Valsinger