14 januari 2019

Platina till Tungevaag & Raaban

Warner Music Sweden har belönat Tungevaag & Raaban för duons platinastreamade singlar under 2018.

För ett år sedan kontrakterade Warner Music Sweden duon Tungevaag & Raaban och 2018 blev ett riktigt bra premiärår. Singeln All For Love har över 60 miljoner streams och har nått dubbel platina i Sverige, liksom platina i Norge och Finland. De har också haft stora framgångar på radio med såväl nämnda All For Love som uppföljarna Bad Boy respektive Hey Baby.

Duon har även nominerats till flera priser, bland annat på MTV EMA och nu senast till en Grammis 2019. Dessutom har Tungevaag & Raaban gjort flera stora spelningar, exempelvis på Summerbursts stora scen och på en av Europas största festivalscener – WKND Festival. Under 2019 väntar flera stora släpp och ny turné.

Lars Nylin

På bilden fr v. Raaban, Emma Finnkvist (product manager), Tomas Jernberg (Dimberg Jernberg Mgt), Robert Skowronski (A&R director), Tungevaag.