4 december 2018

Första artisterna klara för Lollapalooza i Stockholm

Många har väntat på det första artistsläppet till Lollapaloozas Sverigepremiär och nu är det här. Foo Fighters, Travis Scott, Lana Del Rey, Laleh och The 1975 är fem av de 29 bokningar som offentliggörs idag.

Den 28-29 juni rullar den anrika, amerikanska festivalen in på Gärdet i Stockholm. Foo Fighters, Lana Del Rey och Travis Scott är de förta stora internationella akterna som presenteras. Dessutom spelar svenska storheters Laleh, som släpper nytt album i vår, DJ-stjärnan Eric Prydz och Hov1.
Här är alla artister i dagens artistsläpp:

Foo Fighters
Lana Del Rey
Travis Scott
Eric Prydz
Laleh
Hov1
The Hellacopters
Alan Walker
Mike Perry
Greta Van Fleet
Brockhampton
The Hives
Billie Eilish
Bring Me The Horizon
The 1975
Rebecka & Fiona
Norlie & KKV
Halestorm
Molly Sandén
Junior Brielle
Alma
Mares
Bassjackers
Kungs
Loud Luxury
Brohug
Maya Jane Coles
Sandra Mosh
Valentino Kahn

Christel Valsinger