23 oktober 2018

LBSB till PRFKT Rights

Västeråsgruppen LBSB och musikbolaget PRFKT Rights AB har ingått en samarbete som innebär management på Moon Man Management och label på PRFKT Music.

LBSB är fyra maskprydda killar från Västerås. De har skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. LBSB har flugit lite under radarn men har en stor följeskara live och över 60 miljoner streams på Spotify. Deras största hits Pumpa den och Aristobär har båda över 10 miljoner streams och under våren 2018 släpptes singlarna Banka banka, Klöver och Bördan, säger Magnus EnbackaMoon Man Mangement/PRFKT Rights.

LBSB kommer att turnera under slutet av 2018 och släppa ny musik på etiketten PRFKT Music under andra kvartalet 2019.

Lars Nylin

BIlden: LBSB tillsammans med Magnus Enbacka (Moon Man Management) och Ozkar Hamberg (Moon Man Management).