11 september 2018

Pop-panelen tillbaka

Dagen innan valet föll täckelset för säsong två av Pop-panelen, en podd med Pontus de Wolfe med massor om aktuell svensk, just det, pop.

Pop-panelen är mediabolaget Bauer Medias första musikpodd, i vilken Pontus de Wolfe bjuder in vänner och kollegor ur musik- och nöjesbranschen för att diskutera nysläppta låtar och aktuella händelser och i största allmänhet peppa inför helgen.

I premiäravsnittet av säsong 2 bjöd de Wolfe in Kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke, Loreen samt skivsläppande producenten Sakarias. De diskuterade kulturpolitik, Metoo 2.0, syntar, och nya låtar.

Här finns premiären:  https://soundcloud.com/pontus-de-wolfe/pop-panelen-21-forhandslyssning/s-rKqeT

Under hösten väntar gäster som Benjamin Ingrosso, Rhys, Fredrik Strage, Felix Sandman, Dolly Style och Maxida Märak.

Första säsongen av podden avsnitt inkluderade bl.a. De Vet Du, Oscar Zia, AMWIN, Molly Hammar, Rebecca & Fiona, Wiktoria, Kim Cesarion, Lilla Namo och Anton Hagman.

-Nu när vi blivit varma i kläderna kommer Pop-panelen bjuda på fler artister, mer musik och ännu roligare innehåll. Vi ska både vara en grym källa till ny musik, men även bryta upp showen i tydligare segment så att den blir mer underhållande. Pop-panelen kommer även vara mer synlig ute i verkligheten i form av live-poddar, fester och andra samarbeten under hösten. Jag ser otroligt mycket fram emot hösten och alla grymma musiksläpp som vi kommer bjudas på, säger Pontus de Wolfe.

Pontus de Wolfe är artist, musiker och låtskrivare som förutom att ha släppt två solo-LP, singlar och skrivit musik/text till Glada Hudik-teaterns musikal Trollkarlen av Oz (tillsammans med Salem Al Fakir), även bloggat, skrivit boken Vad är Musik? och suttit i Gomorron Sveriges Nöjespanelen.

Lars Nylin