21 augusti 2018

MUSIKBOLAG Jael Steinberg ny Head of International på Universal

Jael Steinberg blir ny Head of International på Universal Music Sverige och får det övergripande ansvaret över Universal Musics internationella repertoar på den svenska marknaden.

Jael Steinberg kommer närmast från Sony Music Sverige där hon under 12 år, med en bred erfarenhet från många delar av industrin, bevisat sin förmåga och talang att tänka annorlunda för att skapa nya förutsättningar och generera framgång för artisterna.

– Jag har personligen fått arbeta med Jael tidigare under min karriär och sett den otroliga, energi, fokus och kunskap som hon besitter. Hennes kreativitet och starka ledaregenskaper kommer att vara en viktig del i vår ledningsgrupp och fortsatt stärka Universal Music i arbetet att utveckla och etablera dagen och morgondagens stjärnor, säger Joakim Johansson, General Manager på Universal Music.

– Det ska bli en ära och ett nöje att få jobba med den enorma talang som finns inom Universal Music – den fantastiska musiken och artisterna såväl som medarbetarna i Sverige och världen över. Jag ser fram emot att bli en del av teamet vars framgångar minst sagt imponerat de senaste åren,  säger Jael Steinberg, Head of International.