7 augusti 2018

SVERIGETOPPLISTAN Drake åter etta

Det blev en vecka t topp för Hov1:s version av Seinabo Seys Still [Chimchim/Universal]. Nu är Drake åter etta med In My Feelings [Cash Money/Unicversakl]. Hov1 är däremot kvar i topp av av albumlistan med Kungarna av Västerbron [Chimchim HB/Universal].

De senaste veckornas starkaste klättrare, Dynyro & Gigi Agostino, planar ut som 3 med In My Mind [B1 Recordings/Sony]. Svenska Jubel klättrar däremot vidare, från 74 till 12 och nu 9 med Halmstadtrions version av Dancing In The Moonlight [Good Solution Records].

Veckans överlägsna klättrare är 6ix9ine feat. Nicki Minaj och Murda Beatz i Fefe [Universal/Universal] men det finns även en stark nyhet i DJ Khaled feat. Justin Bieber i No Brainer [Epic/Sony] på plats 7 och även en på 18 i form av Alan Walker, Au/Ra och Tomine Harket i Darkside [Sony]. Korrekt, Harket är dotter till Morten i A-ha.

Ny etta på Heatseeker är Tyga med Swish [Last Kings/Empire]

Lasse Stefanz är kvar i topp av fysiska listan med Forever [Mariann/Warner] och går från 14 till 3 på stora albumlistan. På samlingslistan toppar fortsatt soundtracket till Mamma Mia! Here We Go Again [Polydor UK/Universal].

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin