25 juni 2018

LIVE Jonas Pernholm till Blixten & Co

Blixten & Co förstärker sitt team genom att ta in agenten Jonas Pernholm, som kommer från United Stage där han varit i 14 år.

Jonas Pernholm, som varit agent sedan 2012, har tidigare arbetat med bland andra Icona Pop, Miriam Bryant och Syster Sol, säger till MI:
– Efter 14 fantastiska år på ett och samma ställe så känns det oerhört spännande att få börja hos Blixten & Co. Jag ser fram emot att bidra till en utökad artistroster här och att jag dessutom får fortsätta jobba med Tjuvjakt, som jag själv signat, känns både roligt och hedrande. Nu ser jag främst fram emot en härlig sommar ute på vägarna, där jag får chansen att bekanta mig med både gamla och nya artister.

På bilden: Blixten & Co:s agernter Johan Lindqvist, My Bergman, Jonas Pernholm och Emil Rossling.

Lars Nylin