18 juni 2018

SVERIGETOPPLISTAN Hov1 regerar igen

Norlie & KKV i sällskap med Estrad är kvar som etta på singellistan med Mer för varandra [Universal/Universal]. Ghost har kvar en dubbel etta med Prequelle [Reaktor/Universal] men Hov1 toppar åter albumlistan med Gudarna på Västerbron [Chimchim/Universal] och Hon dansar vidare i livet är åter topp 5 på singellistan.

Fortsatt klättrare på singellistan är Clean Bandit som feat. Demi Levato går vidare från 19 till 9, 3 och denna vecka plats 2 med Solo [Atlantic/Warner].

Förra veckans starkaste nyhet Samir & Viktor feat. Anis Don Demina med Put Your Hands Up för Sverige [Giant/Warner] klättrar vidare från 14 till 6. Bästa nyhet den här veckan är Ricky Rich & Aram Mafia med Vinner [Ricky Rich] på plats 32. Duon har redan Min diamant på plats 18. Västeråsaren Ricky Rich hade tidigt i år en första stor streaminghit med Habibi.

Ghost tappar till 3 på stora albumlistan men är fortsatt etta på fysiskt respektive vinyllistorna. Fortsatt kvar i topp av samlingslistan är soundtracket till Netflix-serien 13 Reasons Why [Interscope/Universal]. På vinyllistan går 40-årsjubilerande Wilmer X in med tre titlar [Woah Dad!/Warner].

Alla fakta på www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin