4 juni 2018

SVERIGETOPPLISTAN v 22 Trippel för Graveyard

Förra veckans raket, Norlie & KKV i sällskap med Estrad i Mer för varandra [Universal/Universal], är säker kvar i topp på singellistan. Graveyard får en trippel med nya Peace [Reaktor/Universal] som ny etta på album-, fysiska respektive vinyllistan.

Toppskiktet på singellistan ligger stabilt men Vigiland rör sig uppåt från 11 till 7 med Be Tour Friend (feat Alexander Tidebring) medan Benjamin Ingrosso och Felix Sandman tappar från 7 till 8 med Tror du att han bryr sig [Record Company Ten/Sony].

En intressant klättrare är Clean Bandit som feat. Demi Levato går från 19 till 9 med Solo [Atlantic/Warner] medan Tjuvjakt går från 25 till 14 med G-Unit & Canada Goose [Mångata/Roxy Recordings]. Vigiland är också nya som 33 med Take This Ride [Universal/Universal].

Ny etta på Heatseeker är Shawn Mendez med Perfectly Wrong [Island/Universal].

Fortsatt etta på samlingslistan är soundtracket till Netflix-serien 13 Reasons Why [Interscope/Universal]. Att notera på övriga listor är att Atenzia har fyra titlar på topp elva av den fysiska listan.

www.sverigetopplistan.se

Lars Nylin