4 juni 2018

MUSIKBOLAG Dolores Haze till Warner

Dolores Haze har skrivit ett avtal med Warner Music. Stockholmsbandet debuterar där med singeln Banana nästa vecka.

I ett pressmeddelande skriver Warner om bandet som tidigare fanns på Woah Dad! och där albumdebuterade 2015 med The Haze Is Forever:

”Warner Music Sweden är otroligt stolta att få välkomna Groovy Nickz, Foxy Sagz & Lucky Lollo i Dolores Haze till familjen. Deras debutalbum The Haze is Forever från 2015 gick ingen obemärkt förbi. The Guardian, Stereogum och Vice överröstade varandra i hyllningskörer och Iggy Pop handplockade bandet som förband. Samma år vann Dolores Haze ”Årets Rock” på P3 Guld och nominerades till ”Årets Nykomling”. De nominerades också till två Grammis för ”Årets Rock” och ”Årets Nykomling”.”

Ny musik finns inspelad med producenten Lil Pz och Dolores Haze kommer i sommar att kunna ses på Statement Festival. Men den otåliga får sitt lystmäte tidigare än så: redan nästa vecka släpps nya singeln Banana.

Lars Nylin