22 maj 2018

FÖRLAG Universal Music Publishing i avtal med Soleima

Universal Music Publishing Scandinavia har kontrakterat den danska artisten, låtskrivaren och producenten Soleima. 

Soleimas minalbum No 14, som släpptes 2017, resulterade i pris för bästa talang på danska P3 Guld samt i kategorin bästa nykomling på Danmarks motsvarighet till Grammis. Annie Mac (BBC Radio 1) lyfte även fram Soleima som ett namn att hålla ögonen på.

Senaste EP:n Bulldog är ett experimentellt stycke där hon inspirerats av utrymmet av kreativ frihet.

– Soleima är en sällan skådad talang. Modig, hårt arbetande och pushar ständigt gränser med sin musik. Jag är otroligt glad och tacksam över att få vara en del av hennes musikaliska resa, säger Jessica Brandt, A&R Director Universal Music Publishing Scandinavia.