22 maj 2018

Filmpremiär på Off The Record

Den fjärde upplagan av Ifpis och Musikförläggarnas mötesplats Off The Record bjöd på filmpremiär, eventet hölls därför lämpligt nog i en bio, Bio Rio vid Hornstull i Stockholm.

Sedan två år arrangerar MI:s två utgivare Musikförläggarna och Ifpi en mötesplats för branschintresserade och makthavare under namnet Off The Record. Upplaga fyra gjordes i samarbete med Folkets bio och bjöd på galapremiär av filmen Wild dogs – a herstory of the music producer, en dokumentär där regissörerna Elin Lilleman och Saga Gärde tittat på kvinnliga producenters villkor och situation.

Efter filmen blev det ett kort panelsamtal under ledning av Annah Björk där Martin Ingeström från Universal Music Publishing, Helen McLaughlin från Warner Music Sweden och Popkollos Åsa Johnsén möttes.

Håll koll i MI efter nästa Off The Record.

Lars Nylin

Bilden: Åsa Johnsén, Helen McLaughlin, Martin Ingeström och Annah Björk.