7 maj 2018

EXPORT (Eventuell) Nordisk monter på Midem

Ett erbjudande har gått ut från Midem i Cannes om en ”Nordic Pavilion” i det nya området Midem Beach. Denna arrangeras av Midem själva och inte de nordiska exportkontoren. MI kollade med Jesper Thorsson, VD på Export Music Sweden, om vad som gäller.

– Det har varit många turer med Midem i år. Vi på Export Music Sweden lyckades dessvärre inte få med oss de andra nordiska exportkontoren och sätta en deal med Reed Midem för en gemensam monter. Synd för det var vår plan i år. Om Midem får ihop tillräckligt många delegater som bokar in sig i det nordiska området blir det av. Jag hörde såklart av mig för att kolla vad de svenskar som redan köpt pass och vill vara en del i denna nya plattform ska göra. Svaret är att de ska kontakta Cornelia Much på Midem direkt – kontaktinfo finns på vår hemsida. Jag har sett skisser på det nya området och är vädret rätt kan det bli en riktigt bra yta för möten.

Årets Midem arrangeras 5-8 juni.

Länk till detaljer:

http://exms.org/delta-en-nordisk-monter-pa-midem/

Lars Nylin