20 april 2018

PRIS Carly Rae Jepsen tar plats i Denniz Pop-juryn

Call Me Maybe-stjärnan Carly Rae Jepsen blir ny medlem i Denniz Pop Awards-juryn. Tillsammans med bl a Max Martin och Tove Lo ska hon välja ut årets vinnare bland lovande artister, producenter och låtskrivare.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att höra vad alla talangfulla, aspirerande producenter, låtskrivare och artister har att bjuda på, säger Carly Rae Jepsen.

Initiativtagaren till Denniz Pop Awards och tillika juryordförande, Jacob Schulze, är både stolt och glad över tillskottet till juryn.

– För oss i juryn känns det väldigt kul att kunna välkomna Carly Rae Jepsen in i gänget. Hon har gång på gång visat att hon är låtskrivare och artist i världsklass och det ska bli spännande att få tillgång till hennes input och perspektiv, säger Jacob Schulze.

Denniz Pop Awards instiftades 2013 till minne av den internationellt framgångsrike producenten och låtskrivaren Denniz Pop, i syfte att föra hans arv vidare och lyfta ung talang. Priset delas ut i kategorierna Årets Rookie artist/band och Årets Rookie låtskrivare/producent och prissumman är 10 000 dollar. Dessutom utdelas ett hederpris, The Grand Prize för årets internationella framgång, samt priset årets MVP.

Priset delas ut under en galakväll den 6 juni. Sista dagen att skicka in bidrag är den 27 april.

Carly Rae Jepsen sätter sig i juryn tillsammans med några av Sveriges största musiknamn:Max Martin, Tove Lo, Rami Yacoub, Laleh, Jörgen Elofsson, Andreas Carlsson, Jacob Schulze, John Amatiello, Kristian Lundin, Per Magnusson och David Kreuger.

Här är länk till ansökningsformuläret för rookie-kategorierna: http://www.dennizpopawards.com/enter/

 

Christel Valsinger