6 mars 2018

Ny annonssäljare Musikindustrin.se

Från en Stefan till en annan Stefan. Musikindustrin.se får ny annonssäljare, Stefan Palmqvist, som nås på stefan@diststhlm.com.

Med gradvis övergång närmaste veckan får Musikindustrin.se ny annonssäljare. Ny ansvarig blir Stefan Palmqvist på Dist Sthlm, som hälsar så här inför uppdraget:

– Det ska bli grymt kul att ta över det här uppdraget och börja jobba med teamet på MI. Vi kommer självklart se till att relationerna med befintliga partners och annonsörer är fortsatt goda samtidigt som vi ser flera möjligheter att utveckla erbjudandet framöver.
Vi på MI:s lilla redaktion får samtidigt skäl att tacka Stefan Aronsson för en radda år som utmärkt ansvarig. Vi önskar Stefan all lycka i de projekt han nu tänker sig att lägga mer tid på, missa t ex inte Stefans olika musikprojekt!
Lars Nylin