13 februari 2018

MUSIKBOLAG Mike Herbrik general manager WN Norway

Mike Herbrik har utsetts till general manager för Warner Music Norway och kommer att rapportera till Jonas Siljemark, nordisk chef för Warner Music.

Mike Herbrik har arbetat på norska Warner sedan 2014, senaste som A&R Director. Herbrik arbetar med artister som Julie Bergan, Kristian Kristensen, Emilie Nicolas, Madden och Fay Wildhagen.

– Mike är en A&R-fokuserad ledare som skapat stort förtroende hos våra norska artister sen han tog över som chef över vår A&R-avdelning där. Han är en framåt chef och jag ser fram emot att jobba med honom i sitt nya breda uppdrag att få vår norska verksamhet att växa, säger Jonas Siljemark.

Herbrik inledde sin karriär på Warner-ägda Roadrunner Records 2009, som ansvarig för Brand Partnerships och Marketing. Från 2011 arbetade han på Coca-Cola som Music Manager i samband med OS i London. 2011 blev Herbrik a&r manager på Warner Music Norway för att bli A&R Director året efter.

Lars Nylin