30 januari 2018

MUSIKBOLAG Emily Enegren till Cosmos Music

Cosmos Music nya Digital Account Manager är Emily Enegren, som närmast kommer från Universal Music, där hon jobbat som Radio Manager.

Emily är välkänd i branschen efter många år som framgångsrik Radio Manager på Universal Music. I sin nya roll på Cosmos Music kommer Emily att jobba mot både svenska och internationella DSP:s.

– Emily har många års erfarenhet av att jobba målinriktat med musik och en stor förståelse för artisters förutsättningar, som tillsammans med hennes stora engagemang kommer stärka Cosmos teamet ytterligare, säger Cosmos marknadschef Lisa Öhman.

Emily Enegren:

– Med Cosmos möjlighet att i nära samarbete med artisten lansera ny musik både lokalt och globalt, utan mellanhänder, så är jag rätt säker på att mina erfarenheter från majorvärlden kommer att komma väl till pass. Jag älskar att arbeta i en kreativ miljö med högt i tak och jag känner att jag både kommer att bli utmanad och få möjlighet att utmana i min nya roll.

Cosmos Music består idag av 20 personer varav sju jobbar på marketing/sales.