4 december 2017

FÖRLAG/MUSIKBOLAG The Bank i avtal med Namasenda

The Bank har skrivit både förlagsavtal och skivkontrakt med artisten Naomi Namasenda. 

Namasenda har haft ett framgångsrikt 2017 som inleddes med ett debutframträdande på P3 Guld, följt av Grammis, ep-släpp, samtliga singlar adderade på radion, Sverige-turné samt support från Spotify.

”Om Namasenda varit ett klädmärke så hade hon varit typ Vetements. Det är dyrt, det är hippt, det är kvalité och det är förmågan att influeras av någonting bra som varit och samtidigt sätta det i en hypermodern kontext. Vi har en väldigt rolig tid framför oss, Namasenda, The Bank och This Is Scandinavia!”, säger Fredrik Zmuda, Senior A&R The Bank, i ett pressmeddelande.

Hannes Nyström Bertholdsson, Manager This Is Scandinavia:

”Namasenda besitter så många kvaliteter och talang, vilket hon såhär långt bara gett oss ett smakprov på. Genom samarbetet med The Bank kommer hon kunna jobba vidare på en bredare plattform och jag vet att det kommer skapas magi”

På bilden fr.v.: Fredrik Zmuda, Namasenda, Hannes Nyström Bertholdsson