30 oktober 2017

Auddly bjuder in managers

Metadataplattformen Auddly bjuder nu även in managers till plattformen.

Det nya inslaget i Auddly Business gör att musikkreatörer, förlag och alltså även managers nu kan synka alla steg i ett låtprojekt. Auddly menar att musikindustrins metadatahantering via en gemensam, transparent plattform är ett viktigt steg mot att världens låtskrivare ska bli korrekt ersatt för sin musik.

– Att använda Auddly ger managers mer tid att fokusera på att skapa mervärde för sina kreatörer och få deras verksamhet att växa, istället för att spendera mängder av tid på att leta efter versioner, information och människor. Vi bygger Auddly för hela musikindustrin och ser att managers roll växer allt mer, säger Niclas Molinder, grundare och VD, Auddly i ett pressmeddelande.

Auddly grundades 2015 och stöds bland andra Max Martin och Björn Ulvaeus.

Lars Nylin

 

 

 

Auddly i
Med start idag, den 25 oktober, är Auddly Business öppet för alla managers.

Det nya tillägget av Auddlys managersektion gör att musikkreatörer, förlag och managers nu kan vara i synk kring alla actions i ett låtprojekt. Att underlätta hela musikindustrins datahantering via en gemensam, transparent och säker plattform är ett viktigt steg mot att världens låtskrivare ska bli korrekt kompenserade för sin musik.

– Att använda Auddly ger managers mer tid att fokusera på att skapa mervärde för sina kreatörer och växa sin affär, istället för att spendera mängder av tid på att leta efter versioner, information och människor. Vi bygger Auddly för hela musikindustrin och ser att managers roll växer allt mer, säger Niclas Molinder, grundare och VD, Auddly.