3 oktober 2017

FÖRLAG Nya framgångar för Ekko Music Rights

Ricky Martins hit Vente Pa’Ca har nominerats i två kategorier i 2017 års Latin Grammy awards. Låten pitchade för honom av delvis svenskägda förlaget EKKO Music Rights under 2016 och har redan vunnit flera tunga musikpriser i år. 

Vente Pa’Ca är co-skriven av EKKO:s hitlåtskrivare Dsign Music (Nermin Harambasic, Anne Judith Wik och Ronny Svendsen) och Justin Stein. Till dags dato har den över 272 miljoner streams på Spotify och över 1,2 miljarder Youtube-visningar, samt multiplatinastatus i ett antal länder.

Nu har låten också nominerats till Latin Grammy Awards i kategorierna ”Song of The Year” samt ”Record of The Year”.

Låten vann tidigare i år SESAC’s ”Latin Performance Award” samt ASCAP’s ”Pop Winning Song Award”.

Den är också nominerad till MTV’s Millenial Award för ”Best Party Anthem” samt Billboard Latin Awards i kategorin ”Latin Pop Songs Artist”.

Christel Valsinger

Fr v Robin Jenssen, GM och Pelle Lidell, President.