14 augusti 2017

MUSIKBOLAG Loreen till BMG

Loreen, vinnare av ESC 2012, har skrivit avtal med BMG för sitt kommande album.

Redan nu finns låten Body ute och är hämtad från kommande EP:n Nude. Loreen, vinnare av Eurovision Song Contest 2012 med Euphoria, har fram till nu funnits hos Warner. Men nu blir det alltså BMG och hon slutför just nu ett album med Petter Winnberg (Amason).-

”Jag gillade verkligen BMG:s vision att stötta oberoende artister på ett transparent sätt. Det klickade omedelbart när jag presenterade min vision för framtiden” säger Loreen i ett pressmeddelande.

”Vi är mycket glada över att välkomna Loreen till BMG. Hennes eklektiska stil spänner över alla musikgenrer, från pop till trance. Hennes kommande album fångar verkligen allt detta och vi är ivriga att få presentera det för hennes fans” fortsätter Sanken Sandqvis, MD på BMG Scandinavia.

Lars Nylin