10 augusti 2017

ARTIST Nytt från Avicii

Efter beskedet att Tim ”Avicii” Bergling skulle sluta turnera trodde nog många att han även skulle ligga lågt med utgivning. Men på torsdagen small det plötsligt till med en ny sexspårs-EP kallad Avici (01).

På de nya inspelningarna gästas Avicii exempelvis Rita Ora, AlunaGeorge, Vargas & Lagola, Billy Raffoul och Sandro Cavazza. Musiken släpps över hela världen via Universal Music.

Avicii avslöjar också att han släpper ett album framöver:

I’m really excited to be back with new music once again, it has been a long time since I released anything and a long time since I was this excited over new music! My focus on this first EP of the album was to get a mix of new and old songs, some that fans have been asking about/waiting for, mixed with brand new songs that they haven’t heard before” meddelar han på sociala medier.

Aviciis senaste album var Stories från oktober 2015.

Lars Nylin