7 augusti 2017

MUSIKBOLAG Anis Don Demina till Warner

Warner Music har kontrakterat Anis Don Demina, DJ och entreprenör. Anis Don Demina gör just nu succé på sociala medier med bland annat 100 000 prenumeranter på YouTube.

Anis Don Deminas kanal på YouTube har på bara tre veckor gått från noll till 100 000 prenumeranter. Detta med videor där han bland annat kritiserat listtoppande Joakim Lundell för att inte kunna DJ:a. Anis har själv jobbat som DJ i mer än sex år och är bosatt i Dubai, där han också har spelat på några av de största klubbarna. Senaste månaden har han turnérat i Sverige och även blivit Lundells DJ-lärare.

– Vi är sjukt taggade på att sätta Anis Don Demina på kartan som en av Sveriges största DJ:s. Anis är en fantastisk DJ, entreprenör och person. Vi är stolta över att få välkomna Anis till familjen på Warner, säger Robin Svensk, A&R- konsult på Warner i ett pressmeddelande.

Lars Nylin