14 juni 2017

MUSIKBOLAG Cosmos Music i avtal med Chloé Gisele

Sångerskan Chloé Gisele har tävlat i både Idol och The X Factor i Sverige och 2014 gick hon vidare i den brittiska upplagan tävlingen. Nu har Cosmos Music kontrakterat henne. Första singeln släpps nästa vecka. 

22-åriga Chloé Gisele kommer från Göteborg och har alltså tävlat i både Idol och The X Factor  Sverige, men då under namnet Juliette Holmqvist. 2014 gick hon vidare i The X Factor UK efter att ha fått ja från samtliga i juryn inklusive Simon Cowell.

Efter att ha finslipat sitt sound under en längre tid tillsammans med producenterna Lowgan och Anderz Wrethov är hon nu redo för en egen karriär och har inlett samarbete med Cosmos Music. Hennes sound beskrivs som en säregen blandning av R&B, pop och hiphop, starkt influerat av den brittiska R&B- scenen.

Debutsingeln Whine Up gästas av ragga soca-artisten Bunji Garlin från Trinidad och släpps den 21 juni. Garlin har bl a prisats med en The Soul Train Award för singeln Differentology och han har samarbetat med akter som Major Lazor, Vybz Kartel, Damian Marley, Salvatore Ganacci och Sebastian Ingrosso.

Christel Valsinger