5 juni 2017

FÖRLAG Sara Sangfeldt till White Nights of St Petersburg

Starlab-artisten Sara Sangfeldt har valts ut att delta i den internationella musikfestivalen White Nights of St Petersburg. Sara Sangfelt kommer att representera Sverige i en jurybedömd tävling.

Festivalen som äger rum den 8-10 juli, är en årligen återkommande musiktävling i St Petersburg för ung talang från hela världen i alla genrer och stilar. Årets jury är fortfarande hemlig, men tidigare jurymedlemmar har varit bl a Paula Abdul, Marty Tudor och Turbo B.

Stora internationella stjärnor brukar uppträda mellan tävlingsbidragen. Ricky Martin, Julio Iglesias, Sheryl Crow och Chris Rea är bara några av dem som tidigare spelat under festivalen. Evenemanget sänds också av en rysk tv-kanal med över 100 miljoner tittare.

Christel Valsinger