22 maj 2017

EXPORT Seminarium om Showcasefestivaler

Export Music Swedens andra seminarium för året, på Nalen i Stockholm 2/6,  fokuserar på showcasefestivalernas roll i det moderna musikklimatet.

Hos vissa ses showcasefestivaler som tråkiga branschsammankomster med en sömnig publik, för andra ses dem som en chans att ta sitt artisteri till nästa nivå. Showcasefestivalernas roll har ändrats en hel del de senaste åren, men deras makt och inverkan ser bara ut att bli större. Hur blir man utvald för att spela på en showcasefestival? Hur ser bokningsprocessen egentligen ut? Export Music Swedens andra seminarium för året fokuserar på showcasefestivalernas roll i det moderna musikklimatet.

I panelen finns Adam Ryan (The Great Escape), Johanna Beckman (by:Larm) och Esben Marcher (SPOT Festival) som tillsammans kommer att bena ut tidigare ställda frågor i ett samtal ledd av en moderator. Seminariet är kostnadsfritt och anmälan sker här.

Information på engelska finns i denna Facebookgrupp:https://www.facebook.com/events/266527880485503/?acontext={%22ref%22:%22106%22,%22action_history%22:%22null%22}

Lars Nylin