25 januari 2017

PRIS Hanna Hellquist och Jonas Lundqvist leder Manifestgalan 2017

Konferencierer vid Manifestgalan 2017 blir Hanna Hellquist och Jonas Lundqvist. Duon ska leda publiken genom de 21 kategorier där Manifestpriset delas ut.

Hanna Hellquist är krönikör, programledare och författare, främst känd som programledare för Morgonpasset i P3. 2009 debuterade Hanna som författare med boken Karlstad Zoologiska. Hon har varit programledare för programserierna Jakten på Lyckan samt Jakten på det perfekta livet, bägge sändes i SVT.

Jonas Lundqvist är musiker, artist och låtskrivare. Som elvaåring i Göteborg var han med och startade bandet Bad Cash Quartet. Bad Cash Quartet splittrades 2004 och tre år senare släppte Jonas Lundqvist sitt första soloalbum – ADHD, då under namnet Jonas Game på bolaget Sincerely Yours. Sedan dess har han släppt ett par album under sitt riktiga namn och med texter på svenska. Förra året kom hans senaste soloalbum, hyllade Vissa nätter som släpptes på Adrian Recordings. Han har också synts som sidekick till Filip Hammar och Fredrik Wikingsson i TV-programmet Breaking News.

Lars Nylin