20 december 2016

MUSIKBOLAG Moment i avtal med Warner/Parlophone

Gruppen Moment har skrivit avtal med Warner Music/Parlophone. Det innebär också den första kontrakteringen för Parlophones nya A&R Tove Alexandersson.

Rasmus Viberg, Jacob Lindvall och Joel Strömgren startade Moment under hösten 2015, medlemmarna skriver och producerar tillsammans. Bandet har släppt två singlar tidigare som blivit uppmärksammade i Sverige såväl som internationellt. Under 2017 kommer det ny musik från trion.

”Vi är sjukt taggade på att börja jobba med Tove och Parlophone och ser verkligen fram emot att släppa ny musik i början av 2017” säger bandet i ett pressmeddelande. ”Jag är otroligt stolt över att få jobba tillsammans med Moment. Detta är det första band jag signar till Parlophone och det kommer att bli en spännande resa” fortsätter Tove Alexandersson.

Lars Nylin

Bilden fr v: Jacob Lindvall, Rasmus Viberg, Tove Alexandersson (Warner Music/Parlophone), Joel Strömgren, Bosse Lundqvist (The Music Box).