29 oktober 2016

PRIS Tina leder P3 Guld för tredje gången

P3 Guld firar 15 år 2017 och slår till med att flytta galan till nybyggda Partille Arena utanför Göteborg. Och för tredje året i rad blir det P3:s Tina Mehrafzoon som lotsar publiken genom tävlingskategorierna.

Tina Mehrafzoon har varit programledare för Musikguiden i P3 sedan 2013, är återkommande panelmedlem i Gomorron Sverige i SVT och har tidigare arbetat med musikmagasinet PSL och tävlat i På spåret. 2015 ledde hon P3 Guld ihop med Kodjo Akolor och 2016 stod hon som ensam värd.

Nästa års gala äger rum den 21 januari och direktsänds i P3 Sveriges Radio och SVT1. Priser delas som vanligt ut i nio kategorier. Artisterna som uppträder på galan avslöjas inom kort och de nominerade presenteras på den årliga presskonferensen som äger rum 28 november.

Lars Nylin