17 oktober 2016

FÖRLAG Andreas Pfannenstill högaktuell

Musikindustrin har tidigare rapporterat om det nya förlaget Music And Words med EMI Music Publishings förre VD Stefan Gullberg som en av de ansvariga. Denna vecka kommer Music and Words med sin tyngsta leverans hittills, med Andreas Pfannenstill i huvudrollen.

Låtskrivaren och producenten Andreas ”Andy” Pfannenstill motsvarar denna vecka på alla sätt floskeln högaktuell. På fredag den 21 oktober släpper Rebecca & Fiona sin nya singel Shotgun, den är skriven av trion Pfannenstill/Linnea Håkansson och Joel Sjöö och producerad av Pfannenstill. Samma dag släpper Ledinsky ett remixpaket kring den uppmärksammade låten Donald Trump Makes Me Wanna Smoke Crack, där Pfannenstills remix av låten öppnar.
Andreas Pfannenstill (Music And Words/Kobalt) har i år jobbat och släppt musik med bl,a Major Lazer, Gyptian, Elliphant, Cee Lo och nämnda Rebecca & Fiona. Dessutom har han hunnit med att släppa en singel i eget namn (Raw feat Elliphant & Joy). Han jobbar just nu med att färdigställa debuten med Leah Elinore samt med flera projekt både utomlands och i Sverige.
Lars Nylin