27 augusti 2016

LIVE Andreas Nordqvist ny agent Appelgren Friedner

Andreas Nordqvist är ny agent på Appelgren & Friedner. Andreas kommer närmast från Billetto, Razzia och Luger.

”Med sina 15 år i branschen har Andreas utvecklat ett gediget kontaktnät med såväl artister som arrangörer på både den svenska och internationella marknaden. Andreas har alltid lagt stor vikt vid jämställdhet och mångfald och har därför ansetts vara unik i branschen inom sitt segment och känns därför som ett självklart tillskott i AF-familjen” skriver A&F i ett pressmeddelande.

– Det ska bli fantastiskt kul att bli en del av AF-familjen. Trots att AF är ett ungt företag, och kanske rent av därför, så har dom satt en stark jämställdhetsstämpel på musikbranschen inom live scenen och det ska bli otroligt kul att få vara med och driva det vidare, säger Andreas Nordqvist till MI.

Nordqvist börjar på Appelgren Friedner den 1 oktober, hans nya kontaktuppgift är:andreas@appelgrenfriedner.se

Lars Nylin

Bilden Lisa Appelgren, Uno Friedner och Andreas Nordqvist.