26 maj 2016

ORGANISATION Eva Jonbacker ny CFO på Stim.

Eva Jonbacker blir ny CFO på Stim. Jonbacker tillträder i augusti och har lång erfarenhet som CFO och ekonomichef vid bland annat Team Olivia, Data Respons, AP Fastigheter, Proventek Svenska och Know IT.

–Stim är en värdedriven organisation med stort engagemang och hjärta för de anslutna musikskaparna och förläggarna som verkar på en i högsta grad föränderlig marknad. Med min erfarenhet från tidigare uppdrag i värdestyrd verksamhet hoppas jag kunna bidra till Stims framtid, säger Eva Jonbacker.

–Det är extra roligt att välkomna en ny CFO som ser den nära kopplingen mellan siffrorna och våra värden, och som kommer med ett starkt verksamhetsintresse. Jag ser fram emot att samarbeta med Eva och fortsätta Stims utveckling tillsammans med henne, säger Stims vd Karsten Dyhrberg Nielsen.

Eva Jonbacker kommer att sitta i Stims ledningsgrupp. Hon börjar på Stim 11 augusti 2016.

Lars Nylin