13 april 2016

MUSIKBOLAG Oscar Zia streamar platina

Oscar Zias singel Human nådde i förra veckan platina och han firade med att släppa en akustisk version

– Snart har det gått en månad sedan finalen av Melodifestivalen. Jag vill tacka för ert fantastiska stöd. Jag kom tvåa och Human har sålt platina, tack vare er. I dag har jag släppt en akustisk version på Spotify, för er! När jag först skrev grunden till låten, innan jag spelade upp den för Maria och Viktor (låtskrivarna Smith & Thell – MI:s anmärkning) som sen tog den till en ny nivå, så lät den som denna version. Hoppas ni tycker om den! hälsar Oscar Zia i ett meddelande till sina fans.

Oscar Zia är närmast aktuell med Eurovision The Party i Tele2 Arena den 14 maj. På en gigantisk TV på 300 kvadratmeter kommer man att kunna se Eurovision live från Globen. Andra artister som uppträder under kvällen är Danny Saucedo, Carola, Sanna Nielsen, Loreen och Panetoz. På vardagar hittar man Oscar Zia som sidekick åt Farah AbadiRelationsradion i P3.

Lars Nylin