29 mars 2016

FÖRLAG Billy Momo i samarbete med Misty Music

Misty Music AB har tillsammans med Tomas Juto och Oskar Hovell i gruppen Billy Momo startat förlaget Billy Momo Publishing.

Efter att ha spelat tillsammans i flera olika band, bl a Eskobar, Neneh Cherry’s CirKus, PH3 och Sidechild bestämde sig Tomas Juto och Oskar Hovell att de ville göra musik tillsammans och på egna villkor.

Det blev startskottet för Billy Momo som såg dagens ljus 2007. Under åren har bandet utökats och består idag av sju personer. Billy Momo har givit ut två album, Ordinary Men (2013) och Drunktalk (2015), som båda har uppmärksammats internationellt.

Tomas och Oskar, som under det senaste halvåret mest koncentrerat sig på att skriva och spela in nytt material, tog ledigt från låtskrivandet för att vara förband till Manfred Mann under deras Sverige spelningar i början av februari. Ett nytt album, Seven Rivers Wild, släpps i november. En första singel kommer i maj.