15 oktober 2015

LIVE Pale Honey hos Blixten & co

Pale Honey, aktuella med singeln Over Your Head, har gjort ett avtal med Blixten & co.

Pale Honey, en minimalistisk rockduo från Göteborg, bestående av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey, släppte sin debut-EP Fiction förra året. Det följdes av festivalspelningar utomlands i bland annat Storbritannien och Tyskland.

Singeln Youth hade premiär på amerikanska Stereogum och uppmärksammades även med fina ord från brittiska Sunday Times där de valdes ut som ”Breaking Act”

Pale Honeys agent My Bergman på Blixten & co säger om det nya samarbetet i ett pressmeddelande:

Efter att ha missbrukat deras platta och lyssnat sönder min favoritlåt Desert så får jag äntligen jobba med bandet bakom den fantastiska musiken, ska bli så sjuk kul att få börja jobba med Pale Honey och få se dem sprida sin storhet i världen.

Lars Nylin