26 maj 2015

FÖRLAG Axwell och Ingrosso förlänger med UMP

Axwell och Sebastian Ingrosso har förlängt sitt avtal med Universal Music Publishing. Avtalet täcker såväl duons delar i Swedish House Mafia som framtida projekt. Axwell/Ingrosso är just nu bland annat aktuella med musik till H&M:s sommarreklam.

Det är UMP:s VD Martin Ingeström som konfirmerar avtalet i ett pressmeddelande, men där nämns även Jonas Wickström, som 2003 ursprungligen tog Axwell och Ingrosso till förlaget.

Efter att Swedish House Mafia lades i malpåse arbetar de som duo, debuten skedde förra året med singeln Something New. De släppte nyligen en andra singel, On My Way, som anländer med en video i regi av Christian Larson. Duon framträdde nyligen på Coachella och Ultra i USA och är nu på USA-turné. Låten Sun Is Shining finns med i H&M:s kommande kampanj.

Båda duons låtar är co-skrivna ihop med UMP-kontrakterade Vincent Pontare och Salem Al Fakir.

Lars Nylin