25 mars 2015

STUDIO Decibel Studios tas över av Art:ery Music Group

När Peter Swartling gör ”comeback” i musikbranschen sker det i en miljö som skapat åtskillig svensk musikhistoria. Swartlings Art:ery Music Group har förvärvat Decibel Studios vid Slussen i Stockholm och gör det till sitt hem.

Förutom musikproduktion kommer Art:ery Music Group också ägna sig åt förlagsverksamhet, musikutgivning och artistmanagement.

Lasse Mårtén mixar vidare i egen studio och jag kommer arbeta som freelance-tekniker och producent. Jag tycker det är roligt att Art:ery tar över studion eftersom de har egen produktion, all lycka till i framtiden, säger tidigare ägaren Dag Lundquist.

– Det känns bra att kunna ge anrika Decibelstudion en ny skepnad med vision och verksamhet anpassad efter dagens branschförutsättningar. Art:ery hälsar såväl gamla som nya kunder välkomna i mån av utrymme,  kommenterar Peter Swartling

Kontaktperson på Art:ery Music Group är VD Nicklas Bjurström +46 70 497 59 08 nicklas@artery.net.

Lars Nylin