6 november 2014

ARTIST Viktoria Tocca

Torsdag 13 november uppträder den i veckan prisbelönte svenska sångerskan Viktoria Tocca på BB King Blues Club & Grill på 42nd Street vid Times Square i New York City.

Tidigare i år har Viktoria Tocca släppt två singlar i USA. We’re Still Young klättrade i somras till tredje plats på Billboard Hot Singles Sales-listan. Just nu är hon aktuell med sin nya singel Ready To Run.

I veckan fick Viktoria Toccapris för Årets låt vid Hollywood Music in Media Awards 2014 i Los Angeles.

I hennes band ingår Jon Cobert (keyboards), Peter Calo (gitarr), Stu Woods (bas) och Denny McDermott (trummor). Showen på BB King Blues Club & Grill blir en sneak preview på Viktoria Toccas USA-turné 2015.

Claes Olson

Länk:

Ready Ro Run: https://www.youtube.com/watch?v=lIDlW8cm89Y&feature=youtu.be