23 oktober 2014

DIGITALNYTT Spotify Family

Nu introducerar Spotify en lösning för hela familjen, begåvat nog kallad Spotify Family.

Delar du ditt Spotify-konto med hela familjen? Vill du lyssna på din egen musik snarare än soundtracket från Disney’s Frozen och samtidigt spara pengar? Med Spotify Family kan du och upp till fyra familjemedlemmar dela på ett abonnemang, men få separata konton med din egen musik, lyssningshistorik, rekommendationer och spellistor.

Med Spotify Family får alla sitt eget konto och hela familjen får Spotify Premium. Med Spotify Family kan man bjuda in upp till fyra familjemedlemmar till sitt konto, där varje användare får 50 % rabatt på Spotify Premium. Det betyder att en familj med fem medlemmar betalar 299 SEK i månaden. Allt samlat på en enda räkning.
”Detta är en av de mest efterfrågade funktionerna från våra användare”, säger Ken Parks, Chief Content Officer på Spotify i ett pressmeddelande. ”Med lanseringen av Spotify Family gör vi det enklare än någonsin för hela familjen att uppleva Spotify Premium på deras telefoner, både i hemmet och på resan.”
Spotify Family lanseras globalt och rullas ut gradvis marknad för marknad under de kommande veckorna.
Spotify Family prissättning:
 Du + 1 familjemedlem: 149 SEK
Du + 2 familjemedlemmar: 199 SEK
Du + 3 familjemedlemmar: 249 SEK
Du + 4 familjemedlemmar: 299 SEK
Lars Nylin