22 september 2014

FÖRLAG Martin Masarov till Monza

Martin Masarov har skrivit ett ett exklusivt förlagsavtal med Monza Publishing.

De 20-årige Sundsvallsexporten Martin Masarov som är artist, låtskrivare och producent och beräknas släppa sin debutplatta i mitten av 2015. Men Monza tror i ett pressmeddelande att vi kan räkna med att få höra delar av hans nya material redan innan årsskiftet.

’’Vi är otroligt stolta att få jobba med en så talangfull och mångsidig kreatör som Martin är”, säger Fredrik Svalstedt på Monza.

Martin Masarov, med bakgrund i gruppen Släktet, fortsätter:

”Det som faktiskt varit viktigt för mig när det gäller denna bransch är att ha människor runt om mig som tror på mig, som förstår min vision & som har erfarenheter som talar för sig. Allt detta och lite till känner jag att jag nu har fått med Monza Publishing.”

Lars Nylin

På bilden från vänster Eric Hasselqvist, Sam Malmaci (manager), Tony Montana, Ola Håkansson, Martin Masarov och Fredrik Svalstedt.