8 september 2014

SKIVBOLAG/MANAGEMENT Guld till The Fooo Conspiracy

Strax över ett år har gått sedan det svenska pojkbandet The Fooo Conspiracy började uppträda på gatorna i Stockholm. På denna tid har de hunnit vara förband åt Justin Bieber, vunnit en Grammis för årets innovatör, sålt ut sin första spelning på Annexet och kammat hem tre Rockbjörnar, för bland annat Årets Genombrott och Årets Livegrupp. I helgen tog de emot sin första guldskiva för singeln Build A Girl.

The Fooo Conspiracy, killarna med de innovativa framträdandena, har tagit Sveriges gator med storm och har nu planer på att ta sig över Atlanten för att sprida sin musik och ta över de amerikanska gatorna. I våras meddelade bandet att de blivit kontrakterade till Sony Music USA och de tillbringade en del av sommaren i Los Angeles där de jobbade på nytt material. I fredags fick bandet ta emot sin första guldskiva för singeln Build A Girl.

-Det känns helt fantastiskt att vi sålt guld och det skulle aldrig ha varit möjligt utan våra fantastiska Foooers, säger Oscar ”OG” Molander.

– Både bandet och alla kollegor på Artist House Stockholm har arbetat väldigt hårt för att nå dit vi är idag. Vi lär oss mycket på vägen och är väldigt ödmjuka inför alla utmaningar och mål som ligger framöver med bandet och skivbolaget, säger Johan Åberg, VD på Artist House Stockholm.

Lars Nylin

På bilden syns från skivbolaget samt management Artist House Stockholm uppifrån vänster till höger: Katia Mosally, Johan Åberg, David Kjellström, Tomas Lööw, respektive The Fooo Conspiracy: Omar Rudberg, Felix Sandman, Oscar Enestad, Oscar ”OG” Molander.