5 september 2014

FÖRLAG Lido i avtal med Sony/ATV

Sony/ATV Music Publishing Scandinavia har skrivit ett förlagsavtal med den norske låtskrivaren/producenten/artisten Lido. Lido har det senaste året tagit stora kliv internationellt både som artist och låtskrivare / producent och har nu bl a skrivit och producerat en låt, Be My Baby, på ett av årets stora album – Ariana Grandes aktuella My Everything. Be My Baby är också nästa singel att släppas från albumet.

– Vi är otroligt glada över att få jobba med Lido, vi har velat göra det länge. Han är en enorm talang och enligt oss en av de ledande nya producenterna från Skandinavien. Hans låt med Ariana Grande är vad vi tror startskottet för en fantastisk karriär och det är många väldigt lovande saker på gång – det här ska bli enormt kul, säger Johnny TennanderSony/ATV.

Lido är just nu förutom Ariana Grande aktuell med samarbeten med bl a Cashmere Cat, Ludacris, Jeremih och Wiz Khalifa.

Lars Nylin

På bilden från vänster Johnny Tennander, Patrik Sventelius, Lido, Nina Schrijvershof, Christoffer Lindh, Lasse Ewald.