26 juni 2014

FÖRLAG Martin Sakarias till The Galaxy Far, Far Away Publishing.

Lionheart Music Groups nystartade förlagsdivision The Galaxy Far, Far Away Publishing har under våren inlett ett samarbete med den grammisbelönade artisten, producenten och låtskrivaren Martin Sakarias, som närmast kommer från Sony / ATV.

Just nu är Martin Sakarias aktuell som kompositör och producent av  Titiyos comeback-singel Drottningen är tillbaka [Telegram / Warner Music) samt Dantes kommande album True Emotion [Baseline / Sony Music] och remixer till Icona Pop och Sabina Ddumba. Dessutom är han involverad i en rad andra, ännu hemliga projekt.

På Sony / ATV har Martin Sakarias de senaste åren varit med och byggt upp det egna musikförlaget Baseline Publishing (Lorentz, Newkid, Vittorio Grasso, Dante m.fl.).
– Jag och Martin har känt varandra länge och jag har alltid imponerats av hans förhållande till sin egen konst, hans teoretiska och praktiska kunskaper om musikbranschen och framförallt hans sinne för en bra melodi, kommenterar Fredrik Zmuda, som driver det av Lionheart Music Group helägda The Galaxy Far, Far Away Publishing. Det är som att Martin skriver rakt in i mitt hjärta.

– Det vet jag att många instämmer med. Jag är väldigt stolt och glad att kunna konstatera att vi jobbar ihop igen.

– Fredrik Zmuda är Grym! Krossa etablissemanget! hälsar Sakarias.

Claes Olson

Foto: Jenny Maria