9 maj 2014

FÖRLAG Hannes Netzell kontrakterad av Universal Music

Universal Music Publishing Scandinavia har tecknat exklusivt låtskrivaravtal den svenska låtskrivaren och producenten Hannes Netzell. 

– Vi har hållit ögonen på Hannes ett bra tag och verkligen imponerats av hans sätt att anta nya utmaningar och bygga musik för framtiden, säger Anton Ericson, Creative Manager på Universal Publishing.

– Att Hannes bestämt sig för att signa med Universal Publishing känns extremt härligt och vi är oerhört glada över att kunna välkomna honom till familjen.

Hannes Netzell, som bland annat släppt eget material, kommer nu i första hand att skriva material åt andra artister. Han har tidigare producerat musik åt både lokala och internationella artister, senast åt bland andra svenska Say Lou Lou, Lorentz och amerikanska rapartisten Mike Stud.

– Hannes utgör ett fantastiskt tillskott till vår roster, menar Anders Korpi, Director of A&R på Universal Publishing. Med hans talang och hängivenhet känns det väldigt roligt att kunna offentliggöra den här nyheten.

– Jag tror på det här samarbetet och trivs sjukt bra med teamet på Universal. Det här är ett steg framåt i min karriär och jag är övertygad om vi kommer att åstadkomma mycket tillsammans. Jag ser positivt på framtiden med Universal, säger Hannes Netzell själv.

Claes Olson

Bilden, fr v: Arvid Frisk (Universal Music Publishing Scandinavia), Hannes Netzell, Anton Ericson, Linnea Bengtsson, Anders Korpi och Conny Danepalm (Universal Music Publishing Scandinavia)