30 april 2014

FÖRLAG Dubbel platinastatus för Ace Wilder

Ace Wilders Busy Doin’ Nothin’ som hon skrivit med Linnea och Joy Deb (BMG Chrysalis Scandinavia) har nu nått dubbel platinastatus och är snart uppe i 15 miljoner streams på Spotify.

Framgångarna i Melodifestivalen såväl med Robin Stjernbergs You, som i år har inneburit ett fullspäckat schema för Joy och Linnea Deb. De har hittills hunnit med en resa till Frankrike, arbetat med en mängd artister och låtskrivare som Amanda Fondell, Panetoz, Oscar Zia, Sarah Dawn Finer, amerikanska Mystery Skulls (kontrakterade till Warner Bros i Los Angeles), Will IDAP (Am I Wrong – Nico & Vinz), Ayak Thiik (Cee Lo, Kylie Minogue, Pusha T) och Paddy Dalton (Lawson, The Saturdays, Ronan Keating).

Nu väntar en Los Angeles-resa i sommar för att vidga framgångarna utanför hemterritoriet.

”Känns sååå kul att allt hårt arbete Joy och jag lagt ner de senaste åren ger ordentligt resultat och jag har en känsla av att 2014 kommer bli ett händelserikt och roligt år. Utmaningen kommer dock bli att hinna med alla kul jobb som vi vill göra! Vi har en bra utgångspunkt, ett grymt team runt oss, Busy Doin’ Nothin’ som tar sig fram som en ångvält och en resa till LA inplanerad! Vi har mycket att ge, nu kör vi!”, säger Linnéa Deb i ett pressmeddelande.

Lars Nylin

Bilden från vänster: Sanken Sandqvist (VD, BMG Chrysalis Scandinavia), Joy Deb, Linnea Deb, Jonna L. Peltola (assistant creative/A&R, BMG Chrysalis Scandinavia), Lotta Eriksson (creative manager, BMG Chrysalis Scandinavia), Tommy Leino (Leino MGMT).