22 april 2014

SKIVBOLAG 21Octayne hos Sound Pollution

Tisdag 8 april hade Sound Pollution besök av Hagen Grohe och Marco Wriedt från det albumdebuterande bandet 21Octayne, som i slutet av maj släpper sitt debutalbum Into The Open på Sound Pollution-distribuerade etiketten AFM Records.

Hagen Grohe och Marco Wriedt ägnade hela dagen och kvällen åt intervjuer, bl.a med AccessRock, Sweden Rock Magazine och CrankitUp. Flera av intervjuerna ägde rum på rock’n’roll-krogen Harry B James, där Sound Pollution i samarbete med AccessRock lät bandet göra ett unplugged framträdande.

21Octayne består utöver sångaren Hagen Grohe(som även sjunger i Aerosmith-gitarristen Joe Perry’s Project) av Marco Wriedt (gitarr), Andrew “Bullet” Lauer (bas) och Alex Landenburg (trummor) – musiker från band som Rhapsody, Axxis och Paul Gilbert Band.

Claes Olson